Konferens

HELDAGS KONFERENS MED MIDDAG OCH ÖVERNATTNING

 

Heldagskonferens erbjudandet gäller med ankomst

måndag till torsdag under 2023.

I detta paket ingår

En heldag i sedvanligt utrustad konferenslokal

1 Förmiddagsfika med smörgåsar, bakverk, frukt, kaffe & the

1 Tvårätters konferenslunch samt kaffe och kaka

1 Eftermiddagsfika med bakverk, frukt, kaffe

Boende, del i dubbelrum

1 trerätters middag på pensionatet eller på Åstols Rökeri

Pensionatets frukost buffé

Pris 1990kr/person exklusive moms

 

Åstol

Vår lilla konferenslokal som rymmer upp till 25 personer. Nyrenoverat, ljust konferensrum med utsikt över Klädesholmen och Tjörnekalv. Åstol ligger i huvudbyggnaden.

 

Plats att mötas

Varesig ni är en liten grupp som söker gemytlig pensionatsanda eller är den något större gruppen där upplevelser och arrangemang är en viktig del av konferensen har ni kommit alldeles rätt. Vår långa erfarenhet och kunskap gör att ni kan fokusera på ert mötes innehåll och lämna resten till oss. Det kan gälla speciella önskemål om kost, en extra videoprojektor, ändrad fikatid, plötsligt påkommen picknicklunch eller nya deltagare i sista stund. Vi finns alltid till hands så ni kan koncentrera er på viktigare saker.

 

 

Klädesholmen

Vår stora konferenslokal som rymmer upp till 120 personer. Klädesholmen är en separat byggnad alldeles bredvid huvudbyggnaden.

 

 

 

Tid att njuta

Vårt välkända kök längtar efter att skämma bort er med rätter inspirerade av hav och är utvalda efter säsong. En hummer eller viltmeny är alltid en fantastisk upplevelse, särskilt med sommelierens dryckesval till. Vi ser till att varje middag blir en speciell och minnesvärd kväll. Vårt nytänkande kök ser även till att gästerna förblir pigga genom att alltid erbjuda fräscha alternativ till konferensfikat. Vi eftersträvar givetvis användandet av lokala ekologiskt producerade råvaror i vårt kök.

 

Dyrön

Vår mellanstora konferenslokal som rymmer upp till 60 personer. Stort och ljust konferensrum med utsikten i fokus. Dyrön ligger i huvudbyggnaden.

 

 

 

Aktiviteter

Vill ni hitta på något extra roligt när ni är här så samarbetar vi med flera olika aktörer som alla är riktigt duktiga på teambuilding och roliga upptåg-

AQUA EVENT

KAJAKTIV