Konferens

HELDAGS KONFERENS MED ÖVERNATTNING

Heldagskonferens erbjudandet gäller måndag till torsdag under 2022.

I detta paket ingår

1 Förmiddagsfika med smörgåsar, bakverk, frukt, kaffe & the

1 Tvårätters konferenslunch samt kaffe och kaka

1 Eftermiddagsfika med bakverk, frukt, kaffe

Boende, del i dubbelrum

1 Trerätters middag på pensionatet eller på Åstols Rökeri

Pensionatets frukost buffé

Pris 1890kr/person exklusive moms

 

Upplevelsekonferens

Erbjudandet gäller måndag till torsdag under 2022.

I detta paket ingår

En Sedvanligt utrustad konferenslokal (en dag)

1 Förmiddagsfika med smörgåsar, bakverk, frukt, kaffe & the

1 Tvårätters konferenslunch samt kaffe och kaka

1 Eftermiddagsfika med bakverk, frukt, kaffe

Boende, del i dubbelrum

1,5 timme Relaxavdelning med utomhusjacuzzi och bastu

Färjetur till Åstol (tur och retur)

Välkomstdrink på bryggan

Trerätters middag på Åstols Rökeri

Dryckespaket

Shuffleboard och barhäng på pensionatet när ni kommer tillbaka

Pensionatets frukost buffé

Pris 2495 kr/person exklusive moms

Pris för två konferens dagar 3095kr/person exklusive moms

(minimum 10 personer)

 

 

Åstol

Vår lilla konferenslokal som rymmer upp till 25 personer. Nyrenoverat, ljust konferensrum med utsikt över Klädesholmen och Tjörnekalv. Åstol ligger i huvudbyggnaden.

 

Klädesholmen

Vår stora konferenslokal som rymmer upp till 120 personer. Klädesholmen är en separat byggnad alldeles bredvid huvudbyggnaden.

 

Dyrön

Vår mellanstora konferenslokal som rymmer upp till 60 personer. Stort och ljust konferensrum med utsikten i fokus. Dyrön ligger i huvudbyggnaden.

Plats att mötas

Varesig ni är en liten grupp som söker gemytlig pensionatsanda eller är den något större gruppen där upplevelser och arrangemang är en viktig del av konferensen har ni kommit alldeles rätt. Vår långa erfarenhet och kunskap gör att ni kan fokusera på ert mötes innehåll och lämna resten till oss. Det kan gälla speciella önskemål om kost, en extra videoprojektor, ändrad fikatid, plötsligt påkommen picknicklunch eller nya deltagare i sista stund. Vi finns alltid till hands så ni kan koncentrera er på viktigare saker.

Att konferensrummen är rymliga, ljusa, har all tänkbar utrustning och en strålande havsutsikt hoppas vi att ni tar för givet.

Tid att njuta

Vårt välkända kök längtar efter att skämma bort er med rätter inspirerade av hav och är utvalda efter säsong. En hummer eller viltmeny är alltid en fantastisk upplevelse, särskilt med sommelierens dryckesval till. Vi ser till att varje middag blir en speciell och minnesvärd kväll. Vårt nytänkande kök ser även till att gästerna förblir pigga genom att alltid erbjuda fräscha alternativ till konferensfikat. Vi eftersträvar givetvis användandet av lokala ekologiskt producerade råvaror i vårt kök.

Avbokningsregler

Vid avbeställning senare än åtta veckor innan konferensens början debiteras 75% av beställningens värde. Vid avbeställning senare än tre veckor innan konferensens början debiteras 100% av beställningens värde. Vid avbeställning av del av beställningen skall ersättningen avse den avbeställda delen. All avbeställning ska ske skriftligen.