Konferens & Event

Konferera i vackra vinter Bohuslän

Erbjudandet gäller mellan 7 Januari – 1 Mars

Ankomstfika med varma scones, juice, frukt, kaffe & the
Lunch; varmrätt med kaffe och kaka
Eftermiddagskaffe med bakverk, frukt, kaffe & the
Bastu & bubbel bad under bar himmel
Tre rätters middag som avslutas med kaffe & kaka
Del i dubbelrum
Gedigen frukostbuffé

1 455:- per person

Dagskonferens

Erbjudandet gäller mellan 7 Januari – 1 Mars

Ankomstfika till varma scones, juice, frukt, kaffe & the
Lunch; varmrätt med kaffe och kaka
Eftermiddagskaffe med bakverk, frukt, kaffe & the
Bastu & bubbel bad under bar himmel

445:- per person

Konferenslokal tillkommer

Åstol

Vår lilla konferenslokal som rymmer upp till 25 personer. Nyrenoverat, ljust konferensrum med utsikt över Klädesholmen och Tjörnekalv. Åstol ligger i huvudbyggnaden.

Kontakta oss för mer info

Dyrön

Vår stora konferenslokal som rymmer upp till 120 personer. Klädesholmen är en separat byggnad alldeles bredvid huvudbyggnaden.

Kontakta oss för mer info

Åstol

Vår mellanstora konferenslokal som rymmer upp till 60 personer. Stort och ljust konferensrum med utsikten i fokus. Dyrön ligger i huvudbyggnaden.

Kontakta oss för mer info

Plats att mötas

Varesig ni är en liten grupp som söker gemytlig pensionatsanda eller är den något större gruppen där upplevelser och arrangemang är en viktig del av konferensen har ni kommit alldeles rätt. Vår långa erfarenhet och kunskap gör att ni kan fokusera på ert mötes innehåll och lämna resten till oss. Det kan gälla speciella önskemål om kost, en extra videoprojektor, ändrad fikatid, plötsligt påkommen picknicklunch eller nya deltagare i sista stund. Vi finns alltid till hands så ni kan koncentrera er på viktigare saker.

Att konferensrummen är rymliga, ljusa, har all tänkbar utrustning och en strålande havsutsikt hoppas vi att ni tar för givet.

Tid att njuta

Vårt välkända kök längtar efter att skämma bort er med rätter inspirerade av hav och är utvalda efter säsong. En hummer eller viltmeny är alltid en fantastisk upplevelse, särskilt med sommelierens dryckesval till. Vi ser till att varje middag blir en speciell och minnesvärd kväll. Vårt nytänkande kök ser även till att gästerna förblir pigga genom att alltid erbjuda fräscha alternativ till konferensfikat. Vi eftersträvar givetvis användandet av lokala ekologiskt producerade råvaror i vårt kök.

Avbokningsregler

Vid avbeställning senare än åtta veckor innan konferensens början debiteras 75% av beställningens värde. Vid avbeställning senare än tre veckor innan konferensens början debiteras 100% av beställningens värde. Vid avbeställning av del av beställningen skall ersättningen avse den avbeställda delen. All avbeställning ska ske skriftligen.