AVBOKNINGSVILLKOR

Avbokningsvillkor logi & frukost

Ni kan kostnadsfritt avboka rum och paket om ni gör det i god tid. Vid avbokning senare än villkor om fri avbokning debiteras den del som är utanför villkoret.

Avbokningsvillkor

Hotellrum och ekonomirum kan avbokas fram till klockan 18.00 dagen innan ankomst, vid sen avbokning debiteras ni för första hotellnatten.

Lägenheter med ankomstdag under perioden 1 september till 31 maj har fri avbokning fram till kl 18.00 sju dagar innan ankomst. Vid sen avbokning debiteras ni för de bokade nätter som faller inom de kommande sju dagarna.

Lägenheter som bokats med ankomstdag 1 juni till 31 augusti har fri avbokning fram till klockan 18.00 fjorton dagar innan ankomst.

Vid sen avbokning debiteras ni för de bokade nätter som faller inom de kommande fjorton dagarna.

För större bokningar finns särskilda avbokningsregler i bokningsbekräftelsen.

Avbeställningsskydd

Vid bokningstillfället kan ni köpa till vårt avbeställningsskydd. Har ni köpt avbeställningsskydd till bokning med ankomstdatum 1 september till 31 maj så förlänger ni möjligheten till fri avbokning till klockan 12.00 på ankomstdagen.

Har ni köpt avbeställningsskydd till bokning med ankomstdatum 1 juni-31 augusti så har ni fri avbokning fram till klockan 12.00 på ankomstdagen för hotellrum och ekonomirum. För lägenheter och stugor med ankomstdatum 1 juni till 31 augusti så är det fri avbokning fram till fem dagar innan ankomst. 

För avbokning senare än fem dagar innan ankomst hänvisar vi till er hemförsäkring.

Viskväll

Artistkvällarna på Tjörns Havspensionat och Åstols Rökeri är inte avbokningsbara. Det går att överlåta till annan person om ni meddelar oss innan. Vid bokning av både biljett och boende så gäller endast avbeställningsskyddet för den del i bokningen som avser boendet.

Betalning
Ni betalar vid ankomst. Vissa paket kan endast bokas med betalning direkt via hemsidan.

Bokningar som betalas via Klarna med avbokningsvillkoren ej av eller ombokningsbart kan inte avbokas enligt ovan regler.

Kontakt
Om ni har några frågor eller andra funderingar kontakta oss på gärna på info@tjornshavspensionat.se eller 0304 – 67 70 80.

 


Konferens och övriga företagsbokningar

Avbokning som sker närmare än 6 veckor innan ankomst debiteras med 25 %.

Avbokning närmare än 3 veckor före ankomst debiteras med 50 %.

Avbokning närmare än 2 veckor innan ankomst debiteras 100 % av beställningens värde.

Bokningar som kan komma att strida mot gällande restriktioner från FHM angående Covid-19 bokas om till nytt datum mot en ersättning likställd avbokningskostnaden.


Betalningsvillkor bröllop och fest


Bokningsavgiften på 30 000 kr betalas senast 14 dagar efter bokning. Bokningsavgiften är en del av den totala arrangemangssumman. En månad före ankomst betalas 95 procent av förbeställt belopp inklusive tillägg till ursprunglig bröllopsarrangemang. Resterande summa betalas vid avresa.
Alla priser är angivna inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella kostnadsökningar som avser varor och tjänster.

Avbeställningsregler Bröllop
Vid avbeställning som görs före förskottsfakturan på 95 procent är betald, tillfaller bokningsavgiften om 30 000 kr Västkustgruppen AB (Tjörns Havspensionat/Åstols Rökeri). Avbeställning som görs senast 12 veckor före ankomstdagen debiteras 50 procent av beställningens totala värde. Avbeställning som görs med kortare varsel debiteras med 100 procent av det totala värdet av beställningen. Enstaka avbokningar kan ske utan debitering 14 dagar innan ankomst, därefter debiteras 100 procent.
Vi hoppas få glädjen att hjälpa till att arrangera den kanske viktigaste dagen i ert liv. Ovanstående är ett förslag och vi återkommer gärna med fler förslag enligt era önskemål. Kontakta oss gärna för en visning av våra restauranger och pensionat.
Alla bokningar ska bekräftas skriftligen.

Avbeställningsregler Boende
Det boende som bokas i samband med bröllopsbokningar inkluderas inte i ovan nämnda avbeställningsregler. Boende för gästerna reserveras fram tills 8 veckor före ankomst. Avstämning av boendebokningar skall ske innan de rum som inte blivit uppbokade av gäster avbokas. För bröllopsgäster som bokat logi gäller ordinarie avbokningsregler.

Incheckning från 15.00 på ankomstdagen
Utcheckning senast klockan 11.00 på avresedagen

Vid bokning av lägenheter med självhushåll eller vandrarhem så ingår ej lakan och handdukar eller frukost. Detta går att köpa till.

Avbokningsvillkor för enskild bröllopsgäst Logi
Hotellrum/ vandrarhemsrum/ lägenhet kan avbokas fram till kl.18.00 dagen innan ankomst, vid sen avbokning debiteras ni för första hotellnatten.
Lägenheter kan för bröllopsgäster avbokas fram till kl 18.00 dagen innan ankomst. 

För större bokningar finns särskilda avbokningsregler i bokningsbekräftelsen.