Bröllop & Fest

 

Bröllop

Funderar ni på att gifta er så har vi på Tjörns Havspensionat den perfekta lösningen, med fest och boende och dessutom Rönnängs kyrka som granne. Pensionatet är vackert beläget på Tjörns sydspets, och med enastående utsikt över Västerhavet.

Med vår långa erfarenhet av bröllopsarrangemang vet vi att allt ska vara perfekt på den stora dagen. Vi står till er tjänst under hela planeringen och hjälper er att komponera meny, tidsberäkning och allt därtill.

Vi på Tjörns Havspensionat arbetar med en helhetsupplevelse för att skapa den bästa möjliga dagen för just er. Vi är väldigt flexibla och vill att dagen skall bli precis som ni vill ha den.

Vi bokar upp hela eller delar av hotellet för era gäster så att de kan ringa eller maila oss för att boka boende.

I vår middagssal ”Klädesholmen” finns många alternativ till att få er personliga prägel på just er fest. Lokalen är naturligtvis utrustad med AC-anläggning samt akustiktak.

Vi ställer alltid upp salen och dukar, oavsett om ni lämnar fest- och bordsdekorationer till oss eller om ni vill göra det själva. Om ni önskar att pynta själva står lokalen färdigdukad för er dagen innan bröllopet. En klassisk och väl fungerande dukning är E-bordet. Våra vita, svarta eller gråa linnedukar, matchas vackert med vita tygservetter eller gråa i linne. Stolarna draperas i passande överdrag.

Det finns alltid en ansvarig om är väl insatt i er bokning som ser till att allt flyter på precis som planerat. För att underlätta vårt arbete önskar vi ett körschema utav er Toastmaster/-madame några dagar innan bröllopsdagen så att köket och serveringen vet när maten skall in och ut samt servering av drycker.

Vi är tillgängliga till att hjälpa er Toastmaster/-madame med om de känner sig osäkra.

 

Klassiska paketet

”Hjärtligt tack för att ni gjorde vår bröllopsfest så fin. Maten var utsökt och servicen kunde inte vara bättre. Emma och Johan fick mycket beröm av våra gäster”