Restaurang & Evengemang

Magisk julkväll med riktigt god mat, vacker utsikt och en stämningsfull spelning med Uno Svenningsson eller Ebbot, bjud med er dem ni tycker bäst om och kvällen blir komplett!

Ni startar er afton med glöggmingel och juliga snittar och stämningsfull musik på vår veranda. När alla är samlade tar ni plats i den juldekorerade matsalen ”Klädesholmen” för att bli serverade Jeanettes smakrika grönkålssoppa med rödbetspicklat ägg och grönkålschips. Musikerna inleder er middag med att spela mysig julmusik för er.

När ni känner er redo så intar ni det uppvärmda uterummet där vi dukat upp ett dignande julbord fyllt med klassiska julanrättningar men även Åstols Rökeris rökta delikatesser, egengjorda sillar, röror, nygräddat bröd och mycket annat gott!

Se till att lämna lite plats bara för till sist är det dags att besöka godis och dessertbordet, här finns mängder av julgodis, efterrätter och andra godsaker.

När ni är mätta och belåtna är det bara att luta sig tillbaka och under ca en timmes tid får ni njuta av artisternas fantastiska musik men även höra en och annan anekdot från vad vi menar en av våra mest folkkära artister.

 

Pris 1395kr/person

Boka

 

 

Fredagen den 19 november

Lördagen den 20 november

Fredagen den 3 december

Lördagen den 4 december

Fredagen den 17 december

Lördagen den 18 december

 

EBBOT

Fredagen den 10 december

Lördagen den 11 december

 

 

ADVENTSMIDDAG på pensionatet

 

Välkomna ut till oss på Tjörns Havspensionat för att avnjuta en omsorgsfullt lagad adventsmiddag i pensionatets gemytliga och ombonade matsal. Vi välkomnar er in i värmen och redan nu kommer julkänslan infinna sig för alla i sällskapet. För er som vill så kan ni boka till en timmes Shuffleboard för sällskapet eller kanske vill ni avsluta söndagen i vår bastu och utomhus jacuzzi?

Ni startar middagen med en julbordsinspirerad förrättsbuffé med bland annat våra egna rökta delikatesser. Till varmrätt serverar vi er Glögg-glacerad fläsksida med rotsellericréme och picklat äpple alternativt Torkrygg med rödvinssås och kokt potatis. Till efterrätt gör ni ett besök vid vårt godis och dessertbord för att välja era egna söta favoriter.

Pris 395kr/person

Paketet kan bokas Söndagar mellan 21 november och 19 december
Middagen startar kl 15.00

BOKA

 

Restaurangen och verandan

 

Vi har öppet varje dag under sommaren samt under särskilda dagar under vinter halvåret. Är ni ett större sällskap som vill boka in er för middag eller annan sammankomst är ni välkomna med er bokning.  Verandan ligger med utsikt över Rönnängs takåsar och vidare ut mot Klädesholmen och bortom det fri horisont. Men samtidigt också skyddad från vinden i pensionatets lummiga atmosfär. Ambitionen är att vara den naturliga mötesplatsen i Rönnäng för lokalt boende och besökare under så stor del av året som möjligt.

”Quite simple and small rooms but wonderful location and with great food and staff. We will definitely be back.”

– Google Review