VÅRA RESTAURANGER

 

Restaurangen och verandan 

Restaurangen på pensionatet är öppen fredagar från 17.00 och lördagar från 12.00 med start 27 januari 2023. På menyn hittar ni klassiska rätter varvat med goda smårätter och veckans erbjudande.

Verandan ligger med utsikt över Rönnängs takåsar och vidare ut mot Klädesholmen och bortom det fri horisont. Men samtidigt också skyddad från vinden i pensionatets lummiga atmosfär. Ambitionen är att vara den naturliga mötesplatsen i Rönnäng för lokalt boende och besökare under så stor del av året som möjligt. 

Ibland är vi abonNerade för bröllop och fest och

då kan öppettiderna avvika lite.

Lördag 4 mars har vi öppet för lunch klockan 12-15 och efter det är det fullbokat för ett större sällskap.

Lördag 13 maj är det bröllop

Boka bord Meny 24-25 februari

ÅSTOLS RÖKERI

 

På den lilla tätbebyggda ön Åstol hittar ni vår restaurang Åstols Rökeri. En Fisk och skaldjursrestaurang med eget rökeri belägen i den byggnad som en gång i tiden försedde alla fiskebåtar med Is. Åstols Rökeri är öppet alla fredagar och lördagar under januari fram till påsk. Efter påsk ökas öppettiderna på och från och med midsommardagen har Åstols Rökeri öppet alla dagar från 12.00 fram till slutet av augusti. För mer öppettider, meny samt bordsbokning klickar ni på knappen. Ni tar er enkelt till Åstol via lokaltrafik färjan ”Hakefjord”. Prata med oss om ni vill boka till privat båt transport.

ÅSTOLS RÖKERI

”Quite simple and small rooms but wonderful location and with great food and staff. We will definitely be back.”

– Google Review