VÅRA RESTAURANGER

 

13-14 Juni – Abonnerat för Bröllop

Midsommarafton stängt

Midsommardagen – öppet

28-29 juni öppet från 17,00

1 Juli – 3 augusti öppet alla dagar från 17,00

 

 

 

 

Boka bord

 

Restaurangen och verandan

Restaurangen på pensionatet är öppen varje dag fram till 13:e Augusti. På menyn hittar ni klassiska rätter varvat med goda smårätter och veckans erbjudande.

 

Verandan ligger med utsikt över Rönnängs takåsar och vidare ut mot Klädesholmen och bortom det fri horisont. Men samtidigt också skyddad från vinden i pensionatets lummiga atmosfär. Ambitionen är att vara den naturliga mötesplatsen i Rönnäng för lokalt boende och besökare under så stor del av året som möjligt. 

 

 

 

 

Ibland är vi abonNerade för bröllop och fest och

då kan öppettiderna avvika lite.

I bordsbokningskalendern kan ni se vilka dagar vi håller stängt.

Boka bord

NÄRA VÄNNER TILL OSS

ÅSTOLS RÖKERI

 

På den lilla tätbebyggda ön Åstol hittar ni vår restaurang Åstols Rökeri. En Fisk och skaldjursrestaurang med eget rökeri belägen i den byggnad som en gång i tiden försedde alla fiskebåtar med Is. Åstols Rökeri är öppet alla fredagar och lördagar under januari fram till påsk. Efter påsk ökas öppettiderna på och från och med midsommardagen har Åstols Rökeri öppet alla dagar från 12.00 fram till slutet av augusti. För mer öppettider, meny samt bordsbokning klickar ni på knappen. Ni tar er enkelt till Åstol via lokaltrafik färjan ”Hakefjord”. Prata med oss om ni vill boka till privat båt transport.

ÅSTOLS RÖKERI

TRålverket

På idylliska Dyrön finns mycket att se och göra, i norra hamnen finner ni restaurang Trålverket som serverar vällagad mat i härlig skärgårdsmiljö.

 

Trålverket