VÅRA RESTAURANGER

 

Restaurangen och verandan på PEnsionatet

 Verandan ligger med utsikt över Rönnängs takåsar och vidare ut mot Klädesholmen och bortom det fri horisont. Men samtidigt också skyddad från vinden i pensionatets lummiga atmosfär. Ambitionen är att vara den naturliga mötesplatsen i Rönnäng för lokalt boende och besökare under så stor del av året som möjligt.

Under advent kan ni boka in på våra härliga julbord som dukas upp i pensionatets klassiska matsal. Här har gästerna serverats god egengjord mat i över 70 år och julbordet är inget undantag. 

Boka julbord på pensionatet JULBORDSMENY

ÅSTOLS RÖKERI

 

På den lilla tätbebyggda ön Åstol hittar ni vår restaurang Åstols Rökeri. En Fisk och skaldjursrestaurang med eget rökeri belägen i den byggnad som en gång i tiden försedde alla fiskebåtar med Is. Åstols Rökeri är öppet alla fredagar och lördagar under januari fram till påsk. Efter påsk ökas öppettiderna på och från och med midsommardagen har Åstols Rökeri öppet alla dagar från 12.00 fram till slutet av augusti. För mer öppettider, meny samt bordsbokning klickar ni på knappen. Ni tar er enkelt till Åstol via lokaltrafik färjan ”Hakefjord”. Prata med oss om ni vill boka till privat båt transport.

ÅSTOLS RÖKERI

”Quite simple and small rooms but wonderful location and with great food and staff. We will definitely be back.”

– Google Review