Våra Paket

Klicka här för att läsa mer om våra boende paket

Stefan Andersson 

29 April klockan 19:15

I år är det 30 år sedan Stefan Andersson slog igenom. Genom åren har det blivit både pop och hela föreställningar där han gör underhållning av vår historia. Hos oss bjuder han på en härlig blandning ur hela sin repertoar. Berättelser och musik från föreställningarna varvar med äldre hits.

Pris 995 kronor

I biljettpriset ingår välkomstdrink, tvårättersmiddag och musikupplevelse

 

 

 

MONEYBROTHER

20 maj kl 19:15

Med hundratals konserter i ryggen, både på egen hand och med fullt band, har Anders gjort sig ett namn som en av landets främsta liveartister och i sina olika musikaliska kostymer förenat både punk, soul, rock, tröstrikt, storslaget och intimt. År 2017 medverkade Anders Wendin i TV4-succén Så Mycket Bättre. Med sina själfulla och hyllade tolkningar sjöng han sig än djupare in i vardagsrummen och blev Moneybrother med hela svenska folket.

Pris 1095kr/person


I priset ingår välkomstdrink, en tvårätters meny samt musikupplevelse.

25 Juni på

Åstols Rökeri

BOKA PAKET med BOENDE

ColdTears har spelat på Hultsfredsfestivalen, Sweden Rock Festival och turnerat i Mexiko, Men har aldrig spelat på Åstols Rökeri trots att bandet startades just på Åstol för 17 år sedan.

Genom åren har ColdTears haft gästartister från band som KISS, The Haunted och At The Gates på sina låtar och har lyssnare över hela världen som genererat miljoner streams på Spotify.

Hos oss får ni höra bandet framföra låtarna akustiskt, ett sätt du aldrig hört dem tidigare.

I priset ingår boende i ekonomirum med frukost, musikupplevelsen på Åstols Rökeri tillsammans med den alltid uppskattade Gullans fisksoppa som förrätt och till huvudrätt så serverar vi er både rökta och orökta räkor, nybakt bröd och aioli.

 

Supermysigt hotell som även har lägenheter. Vi hade bokat en större lägenhet då vi kom med två barn. Fick en alldelles magisk havsutsikt.
Väldigt trevligt personal som anstränger sig det lilla extra för att gästerna ska ha det bra!

Recension från google

Lär fler recensioner HÄR