Jobb att söka hos oss!

Vi söker nu efter er som vill vara en del av vår besättning och är redo att svettas, skratta och göra en och annan långpanna när det behövs, självklart finns även tid för ett svalkande dopp i havet. När du arbetar hos oss kan du komma att arbeta på både Tjörns Havspensionat och Åstols Rökeri. Vi har personal-boende för er som behöver detta.

Tjörns Havspensionat AB drivs av Emma och Johan Taaning sedan 2019. Vi drivs av att skapa familjära och inbjudande destinationer på västkusten, självklart i kombination med god mat, svalkande drycker och riktigt bra service. Från midsommardagen till mitten av augusti har vi öppet alla dagar och vi anordnar uppskattade musikkvällar med välkända artister, personliga bröllop och middagar i solnedgången. Här skapar vi gästernas bästa sommarminnen! 

Vi arbetar tätt tillsammans i besättningen och vi hjälps alltid åt, här är vi alla en lika viktig del av att skapa oförglömliga minnen för både gäster och kollegor.

Vi söker:

Dig som är serviceinriktad, flexibel, har ett glatt humör, lätt för att samarbeta samt gillar tempoväxlingar. Eftersom vi delvis är en väderberoende restaurang så varierar tempot från högt till lågt, därför är det lika viktigt med snabba fötter som en förmåga att ta egna initiativ.

-Bar/kassa-

Du är över 18 år och har gärna erfarenhet sedan tidigare! Du trivs med ett högt tempo, har ett glatt humör, är lösnings-orienterad och har ett konstant leende på läpparna! Här träffar du många gäster, samarbetar i en liten bar och serverar öl, vin och enklare drinkar.

-Runner/diskare-

Vi söker även dig som kanske söker ditt första sommarjobb och vill få in en fot i branschen! Du är effektiv och beredd på dagar där disken aldrig tar slut. Du har även snabba fötter och är en hjälpande hand till teamet!

-Köksassistent-

Du älskar att vara support i köket. Du har 5 armar och snabba händer (många rökta räkor blir det) och ett leende på läpparna. Eftersom vi har ett litet kök är det också fördelaktigt att du är bra på att samarbeta!

-Receptionist-

Här bemöter du gäster, hanterar kassan och ser till att allt fungerar. Du kommer vara en hjälpande hand till både frukost och städpersonal när tiden finns. Du kan också hjälpa till att hålla snyggt och fint  i det allmänna utrymmena och på hotellets utsida. 

-Hotellstäd-

Du är noggrann med ett öga för detaljer.  Denna tjänst kan kombineras med frukost-servering om du är morgonpigg, det innebär att du har mycket kvar av dagen när arbetspasset är slut.

 

Om du vill bli en i vår besättning,

Mejla CV och personligt brev oss

info@tjornshavspensionat.se